Gedreven om grenzen te verleggen en impact te maken, waardoor je er echt uit haalt wat erin zit.

Gedreven om grenzen te verleggen en impact te maken, waardoor je er echt uit haalt wat erin zit.

Leef je volle potentie!

Je bent maar één keer op aarde. Ik geloof er daarom in dat je alles eruit moet halen wat erin zit. Elke dag die voorbij gaat, krijg je immers niet meer terug. Daarom stimuleer ik mezelf en anderen om dromen na te jagen, resultaten te vergroten en de potentie van het leven volledig te benutten.

Nelson Mandela:
“There is no passion to be found playing small, in settling for a life that’s less than the one you’re capable of living.”

Roots

De voordelen van twee culturen

Ik ben geboren in Tanzania, waar ik opgroeide temidden van de Afrikaanse rust, warmte en gastvrijheid. Na vier jaar kwam ik naar Nederland, waar ik kennis maakte met de typische Hollandse nuchterheid, het hoge werk- en leeftempo en de oneindige hoeveelheid mogelijkheden.

Ondanks dat ik het overgrote deel van mijn leven in Nederland heb gewoond zal Tanzania altijd een deel van mij zijn, een helft. Ik ga er dan ook jaarlijks naar terug, voor zowel werk als privé. Om mijn dochter mee te nemen naar haar roots, maar ook om leiders mee te nemen naar ‘hun basis’.

De voordelen van twee culturen

Het zijn twee tegenovergestelde culturen die elkaar op een fantastische manier aanvullen en die ik bewust en onbewust meeneem in alle stappen die ik zet. Zo zag ik op jonge leeftijd al talloze mogelijkheden om als ondernemer aan de slag te gaan. Dat begon met het runnen van meerdere webshops, waarna ik besloot om een mediabureau op te zetten. Ik genoot van het ondernemen, maar iets in mij verlangde naar meer.

Omdat ik twee landen ken, kijk ik ook multi-dimensiaal naar mensen. De veelzijdigheid van de twee culturen neem ik in mijn benadering mee. Een bredere kijk op ontwikkeling en verandering, met een ervaring die rijker is dan één.

De wereld van NLP

Parallel aan mijn ondernemersleven besloot ik daarom trainingen te gaan geven. Tijdens deze trainingen viel het mij keer op keer op hoe groot de impact van persoonlijke ontwikkeling kan zijn op een mensenleven. Ik had ervan geproefd en het smaakte naar meer. Veel meer! Al snel kwam ik met NLP in aanraking en dat veranderde alles.

Neuro Linguïstisch Programmeren, veelal afgekort tot NLP. Een uiterst succesvolle communicatie- en zelfontwikkelingsmethode waarmee grote of kleine problemen op bewust of onbewust niveau effectief uit de weg worden geruimd. Ik besloot in een stroomversnelling verschillende opleidingen te volgen: hypnose, tijdlijn therapie, New Code, provocatief coachen, mBIT, systemisch werken, MindSonar en energiewerk.

Dromen en ervaring

Inmiddels train ik al meer dan tien jaar grote en kleine groepen, en individuen op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast werk ik met teams binnen bedrijven en andere organisaties met het doel om het menselijke kapitaal van elk individu én het team (zelf) te laten groeien. Een groep is immers zo sterk als de zwakste schakel.

Omdat ik zag hoe gelukkig mensen kunnen zijn met weinig (Tanzania) en tegelijkertijd hoeveel mogelijkheden en kansen er zijn in de wereld (Nederland), ben ik begonnen met Leadership Journeys naar Tanzania. Doel: mezelf en anderen stimuleren deze twee werelden te combineren om het uiterste eruit te halen en een positieve impact te maken op de mensen en de natuur om ons heen.

"Yesterday I was clever, so I wanted to change the world.
Today I am wise, so I am changing myself."
- Rumi

“Ik werk met mensen die willen excelleren, resultaten willen verbeteren en hun potentie willen behalen.”

Ik drink op de mensen
Die bergen verzetten
Die door blijven gaan met hun kop in de wind
Ik drink op de mensen
Die risico’s nemen
Die blijven geloven
Met het geloof van een kind

Ik drink op de mensen
Die dingen beginnen
Waar niemand van weet wat de afloop zal zijn
Ik drink op de mensen
Van wagen en winnen
Die niet willen weten van water in wijn

Ik drink op de mensen
Die blijven vertrouwen
Die van tevoren niet vragen
‘Voor hoeveel’ en ‘waarom’
Ik drink op de mensen
Die door blijven douwen
Van doe het maar wel
En kijk maar niet om

Ik drink op het beste
Van vandaag en van morgen
Ik drink op het mooiste waar ik van hou
Ik drink op het maximum
Wat er nog in zit
In vandaag en in morgen
In mij en in jou

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Verandering komt niet vanzelf. Een gedachten die op repeat lijkt te staan kan je echter tegenhouden om stappen te zetten die je verder brengen. Regelmatig hoor ik dat iemand een bedrijf wilde starten, in een ander land wilde wonen of een andere spannende keuze wilde maken en niet in actie kwam waardoor die dromen voorbij vlogen. Ik daag je daarom uit om niet langer te wachten en in actie te komen!

×